September 2020

Dag na dag, week na week, alweer….een maand en nog meer. De tijd rijgt zich aaneen. Er gebeurt weinig en Corona is nog lang niet weg.

Juni 2020

Iedereen wordt getroffen en voor velen is het een moeilijke tijd. Buiten de corona om springt vooral het missen van contact en wat daaruit voortvloeit

Maart 2020

Net als voorgaande jaren doet onze wijk Heerenveen-midden ook weer mee met de Landelijke Opschoondag. Wij starten om 09:30 in wijkcentrum de Kempenaer

Februari 2020

Wijkbelang Heerenveen-midden is er voor de hele wijk. Wij willen graag meer ontmoetingen van de inwoners. Doet u mee?

Januari 2020

De Volkstuinvereniging “De Lege Midden”, aan de Baronesse de Vos van Steenwijksingel, is op zoek naar moestuin collega’s

December

Wij zijn van plan een wijkgids voor Heerenveen-midden te maken. Deze gids dient ervoor om snel informatie te kunnen vinden over wijk.

November

Op zaterdag 30 november zal de heropening van Wijkcentrum De Kempenaer plaats vinden. Houdt u de volgende nieuwsbrief in de gaten.

Oktober

Bent u al in het wijkcentrum geweest? We zijn hard bezig met de renovatie. Als deze nieuwsbrief bij u in de bus glijdt, is de nieuwe vloer gelegd.

September

De zomervakanties lopen ten einde. Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Er is hard gewerkt in het wijkcentrum en dat gaat nog door.

Juni

De laatste nieuwsbrief van dit seizoen. Eind augustus verschijnt de nieuwsbrief van september. In de zomer starten we de herinrichting van het wijkcentrum.

Mei

Twee bewoners van wijk Heerenveen-midden zijn vrijwilliger bij Dieren-ambulance de Tjonger. Vandaar dat u de auto geregeld in de wijk aantreft.

April

De AED bij de Kempenaer is nu buiten bevestigd en dus 24 uur per dag voor hulpverleners bereikbaar. Zij krijgen dan de code van het slot van de melding.

Maart

De jaarvergadering is voor alle in-woners van de wijk. Het bestuur legt verantwoording af over het beleid en kijkt vooruit naar het lopende jaar.

Februari

Als vervolg op de informatie avond van afgelopen zomer organiseren wij 12 februari weer een informatie avond. U kunt zich laten informeren over de ontwikkeling van onze wijk.

Januari

Het bestuur van Wijkbelang Heerenveen-midden en de beheerders van Wijkcentrum de Kempenaer nodigen u allen uit om de wijkbewoners een goed en gezond 2019 te wensen.

December

De decembermaand is vol activiteiten. Ook bij ons. Kijkt u maar naar de agenda en alle aankondigingen. Ook verslagen en sfeerimpressies van de afgelopen maand treft u in de nieuwsbrief.

November

Beste inwoners. Tot dusver schreef ik de inleidende stukjes van de nieuwsbrief. Dat was redelijk anoniem. Voortaan zet ik mijn naam er bij, maar ook anderen uit de organisatie hebben wel wat te vertellen.

Oktober

Met een vliegende start zijn we het nieuwe seizoen begonnen. Het is al bijna weer herfst. Een periode met mooie kleuren, vaak nog mooi weer en veel gezelligheid. Wij dragen daar graag aan bij.

September

Het bestuur van Wijkbelang Heerenveen-midden presenteert u met trots de nieuws-brief van september. Het afgelopen half jaar hebben we hard gewerkt aan de nieuwe opzet van Wijkbelang.