April

De AED bij de Kempenaer is nu buiten bevestigd en dus 24 uur per dag voor hulpverleners bereikbaar. Zij krijgen dan de code van het slot van de melding.

Maart

Jaarvergadering wijk. De jaarvergadering is voor alle in-woners van de wijk. Het bestuur legt verantwoording af over het gevoerde beleid en kijkt vooruit naar het lopende jaar.

Februari

Als vervolg op de informatie avond van afgelopen zomer 2018 organiseren wij aanstaande 12 februari weer een informatie avond. U kunt zich laten informeren over de ontwikkeling van onze wijk.

Januari

Het bestuur van Wijkbelang Heerenveen-midden en de beheerders van Wijkcentrum de Kempenaer nodigen u allen uit om de wijkbewoners een goed en gezond 2019 te wensen.

December

De decembermaand is altijd vol activiteiten. Ook bij ons. Kijkt u maar naar de agenda en alle aankondigingen. Ook verslagen en sfeerimpressies van de afgelopen maand treft u in de nieuwsbrief. Wij horen graag van U.

November

Beste inwoners. Tot dusver schreef ik de inleidende stukjes van de nieuwsbrief. Dat was redelijk anoniem. Voortaan zet ik mijn naam er bij, maar ook anderen uit de organisatie hebben wel wat te vertellen.

Oktober

Met een vliegende start zijn we het nieuwe seizoen begonnen. Het is al bijna weer herfst. Een periode met mooie kleuren, vaak nog mooi weer en veel gezelligheid. Wij dragen daar graag aan bij.

September

Het bestuur van Wijkbelang Heerenveen-midden presenteert u met trots de nieuws-brief van september. De start van het nieuwe seizoen. Het afgelopen half jaar hebben we hard gewerkt aan de nieuwe opzet van Wijkbelang.