juni 2022

Ouder kind café
Elke maandagochtend van 9.30-11.00 is er een inloopmogelijk voor iedereen die voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar zorgt.

maart 2022

 We zijn weer Open!!

De coronamaatregelen zijn van de baan, dat betekent dat de Kempenaer  weer helemaal open gaat voor allerlei activiteiten!!

Februari 2022

Heerenveen-midden, een mooie wijk waar je fijn  samen kan leven,
dat wil toch iedereen?

Juni 2021

De gemeente Heerenveen verwacht vanaf het derde of vierde kwartaal van dit jaar een plan te maken voor aanpassingen aan de Burgemeester Falkenaweg.

April 2021

De RBH Luisterlijn is er voor iedereen, van jong tot oud, en kan anoniem gebeld worden. Vrijwilligers van de stichting horen graag als er iets is waar je mee zit.

Maart 2021

Net als voorgaande jaren doen ook wij op zaterdag 20 maart 2021 weer mee met de landelijke actie. Supporter van Schoon. Jong en oud zijn van harte welkom!

Januari 2021

Het afgelopen jaar was een vreemd, en voor velen een moeilijk jaar. Er is uitgebreid over gesproken en geschreven, we worden er soms een beetje moe van.

December 2020

Plegt-Vos werkt momenteel aan een nieuwbouwplan op de locatie waar voorheen het schoolgebouw en kinderdagverblijf ‘het Mierennest’ stond.

November 2020

In week 41 zijn we gestart met de inrichting van het veld aan de Kempenaerssingel. Afgelopen voorjaar hebben we een online enquête gehouden over bewegen, …

Oktober 2020 Deel 1

Gezellig samen koken en daarna met z’n allen genieten van de gemaakte gerechten? Het kan, op vrijdag 6 november aanstaande.

Oktober 2020 Deel 2

Gezellig samen koken en daarna met z’n allen genieten van de gemaakte gerechten? Het kan, op vrijdag 6 november aanstaande.

September 2020

Dag na dag, week na week, alweer….een maand en nog meer. De tijd rijgt zich aaneen. Er gebeurt weinig en Corona is nog lang niet weg.

Juni 2020

Iedereen wordt getroffen en voor velen is het een moeilijke tijd. Buiten de corona om springt vooral het missen van contact en wat daaruit voortvloeit

Maart 2020

Net als voorgaande jaren doet onze wijk Heerenveen-midden ook weer mee met de Landelijke Opschoondag. Wij starten om 09:30 in wijkcentrum de Kempenaer

Februari 2020

Wijkbelang Heerenveen-midden is er voor de hele wijk. Wij willen graag meer ontmoetingen van de inwoners. Doet u mee?

Januari 2020

De Volkstuinvereniging “De Lege Midden”, aan de Baronesse de Vos van Steenwijksingel, is op zoek naar moestuin collega’s