Aan de Kempenaerssingel is de bouw van een blok van eengezinswoningen in de eindfase. Ook aan de Sieger v.d Laanstraat zijn de eerste nieuwe woningen al in een ver gevorderd stadium. De bouw van meerdere woningen in dit gebied is in volle gang. Tevens is men aan de Prof.Dr. Cleveringstraat met de laatste niewe woningen bezig.

Aan de Europalaan (telleparkgebied) zijn drie luxe appartementflats verrezen. Verzorgingshuis Marijke Hiem is gesloopt en start men komend jaar met nieuwbouw.

( foto’s : o.a. Nieske Flokstra )

Er worden woningen gesloopt aan de van Goghlaan, Vermeerstraat, P v/d Hemstraat en de Tj. Bottemastraat en vervangen door nieuwbouw.

De sloop van de basisscholen “Letterbeam” en ”Petra”is in volle gang. Op deze plek komt een flatcomplex voor begeleid wonen. Er worden woningen gesloopt aan de van Goghlaan, Vermeerstraat, P v/d Hemstraat en de Tj. Bottemastraat en vervangen door nieuwbouw. Hier kunt u een aantal foto’s zien van de wijkveranderingen.

( foto’s : o.a. Nieske Flokstra )

2 antwoorden
  1. Mille Steensen
    Mille Steensen zegt:

    Aan de hand van tekst en beeldmateriaal wordt in korte lijnen de wijkvernieuwings projecten van de wijk Heerenveen-Midden in beeld gebracht. Deze website presenteert de ingrijpende vernieuwingen in de wijk Heerenveen-Midden, aan de hand van tekst en beeldmateriaal wordt in korte lijnen de wijkvernieuwingsprojecten van de wijk Heerenveen-Midden in beeld gebracht, deze website is tevens een verlengstuk van mijn website “Geschiedenis van Heerenveen-Midden”. In het linker menu vind u de verwijzingen naar deelprojecten en fotoalbums.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wijkvernieuwing

Speeltuinen

Kinderopvang

Le Roy tuin