De boekenkist ……………. ook in ons wijkcentrum !!!!!

Op 3 februari is het project Boekenkist Heerenveen van start gegaan op 5 locaties in de gemeente. Op deze locaties staan boekenkisten met boeken, waaruit belangstellenden een boek mogen uitzoeken om thuis te lezen. Er is echter maar één voorwaarde: Boek eruit? Boek erin! Iedereen heeft wel een boek thuis wat niet meer gelezen wordt, dus dat hoeft geen probleem te zijn. De boeken kunnen dus gratis worden gelezen en dat is in deze, voor veel mensen, zware financiële tijd, mooi meegenomen. De kisten staan in de Kempenaer, Us Kubus, De As, De Spil en in MFA Oudeschoot. De boeken bij de ene locatie gehaald kunnen ook bij de andere locatie worden omgeruild. Zo rouleren de boeken. Er worden steeds nieuwe boeken bijgeplaatst zodat er een wisselend aanbod is. De boekenkisten bevatten natuurboeken, romans, detectives, kinderboeken, Friestalige boeken enz. enz. Alle boeken en kisten zijn gesponsord zodat het project kosteloos kon worden opgezet. Er zijn nieuwe uitgaven geschonken door uitgeverijen, maar ook ondernemers en particulieren hebben hun steentje bijgedragen om een start met ruim 200 boeken verdeeld over 5 locaties mogelijk te maken. Help allemaal mee om dit initiatief draaiende te houden en daarom maar één regel: boek eruit? Boek erin!

Voor meer vragen of voor wie (luister) boeken wil schenken aan dit
initiatief: boekenkist.heerenveen@gmail.com