30 november KBO-PCBO in Posthuistheater

DE KBO-PCOB inspiratietour komt op 30 november langs in het posthuistheater in Heerenveen.

Wie is KBO-PCOB?
KBO-PCOB maakt zich sterk voor een krachtige positie van senioren in de Nederlandse maatschappij. Een samenleving waarin senioren van alle leeftijden nog volop meedoen en met hun opgedane ervaringen een belangrijke bijdrage leveren. We zijn dan ook enorm blij dat we elkaar na ruim een jaar zelfisolatie en eenzame momenten elkaar eindelijk weer mogen ontmoeten en elkaar kunnen inspireren en activeren. Zoals altijd geldt: samen staan we sterker.

De KBO-PCOB Inspiratie tour
Het startsein voor het opnieuw ontmoeten is de KBO-PCOB Inspiratie tour. Op elf verschillende locaties door het hele land presenteren we een inspirerende programma met verschillende (bekende) sprekers en een dag die in het teken staat van ontmoeten. Binnen de thema’s beweging, omzien naar elkaar, digitalisering en zingeving worden presentaties gegeven waarna u vol energie naar huis gaat.
Naast de verschillende inspirerende sprekers zijn er op de locaties informatietafels van onder andere lokale KBO-PCOB afdelingen en welzijnsorganisaties. Het uiteindelijke doel is dat u zich allemaal weer energiek en comfortabel voelt om alles uit het leven te halen!

Voor het programma klikt u op onderstaande link

Flyer 2.0 Heerenveen KBO-PCOB