Activiteiten nieuw seizoen

In september starten de activiteiten weer voor een nieuw seizoen. Wat ons betreft kunnen er nog wel wat activiteiten bijkomen. Het afgelopen seizoen was donderdags van 9.00 tot 12.00 uur bakje doen, praatje, spelletje. Wij gaan hier gewoon mee door en niet meer tot 12.00 uur maar tot s,avonds 22.00uur Dan kunt u ook terecht voor: informatie/klachten/vragen over de wijk En we willen er een spelletjesdag van maken. Je kunt je opgeven voor o.a Darten, sjoelen, biljarten, diverse kaartspelen, rummikub of elk ander spel naar keuze. Geef je snel op voor het spel van jou keuze met vermelding welk dagdeel (s’morgens , s’middags , s’avonds ) en met welke frequentie wekelijks 14 daags maandelijks.

Je kunt je opgeven: in Wijkcentrum de Kempenaer

Email: activiteiten@wijkheerenveenmidden.nl

Tel: 06 30287142

 

Beheer/activiteiten wijkcentrum de Kempenaer