Terugblik kerstwandeling

Op zondagmorgen 23 december zijn we van start gegaan met onze eerste kerstwandeling Er hadden zich ruim 40 wandelaars aangemeld maar door verschillende omstandigheden hadden zich er 10 afgemeld. Ondanks het druilerige weer vertrokken de eerste deelnemers rond 11 uur vanaf de Kempenaer  enthousiast aan de tocht van 6 of 10 km. Beide tochten liepen richting Oranjewoud. Halverwege hadden we de beschikking over een schuur, spontaan aangeboden door de fam. van der Veen, waar chocolademelk, glühwein en een hapje kon worden genuttigd. Hier werd bovendien even gezellig bijgepraat. Het druilerige weer viel overigens best mee want de paraplu’s werden hier spontaan vergeten. Terugkerend in de Kempenaer werd er heerlijke snert en roggebrood met spek geserveerd door onze enthousiaste vrijwilligers/sters. Hier was het ook weer één en al gezelligheid. We kunnen terugkijken op een geslaagde eerste kerstwandeling welke zonder calamiteiten is verlopen en gezien de positieve reacties er vast wel een tweede zal komen.