Meitinkers Heerenveen Midden

Saskia Linders Marja Hijma, en Natasja Dontje

Als u vragen hebt over wonen, welzijn, zorg of meedoen in de samenleving, dan kunt u bij een meitinker terecht. Iedere wijk en ieder dorp heeft een vaste meitinker. De meitinker zoekt samen met u naar een oplossing van uw probleem. Voor ‘Heerenveen Midden’ zijn wij met veel plezier als meitinker aan het werk. Tevens kunt u onze collega Saskia Linders treffen, zij is regelmatig met ons actief in de wijk. Kunt u een probleem zelf oplossen? Bijvoorbeeld met hulp van familie, buren of vrijwilligers? Ook daarbij kunnen wij u helpen. Maar als dat nodig is, kunnen wij ook zelf een oplossing regelen. Wij schrikken niet van grote kwesties en staan ook klaar bij kleine problemen. Wij zoeken samen met u naar een oplossing. U kunt ons bereiken op: (0513) 61 77 64 of woonservicezone4@heerenveen.nl.

 

Bijkomend houden wij iedere donderdagochtend van 10.00–11.00 uur inloopspreekuur in de Kempenaer.

Marja Hijma, Natasja Dontje en Saskia Linders

Bel: (0513) 61 77 64
E-mail: woonservicezone4@heerenveen.nl