Computerhulp Heerenveen

Helpdesk in Wijkcentrum de Kempenaer

Iedere woensdagmiddag van 13.30 – 15.30 uur kunt u in wijkcentrum de Kempenaer terecht voor gratis  hulp op het gebied van computers, tablets en mobiele telefoons.

Computerhulp Heerenveen hoopt op 9 september om 13.30 uur weer te  starten met de inloopmiddag.

Natuurlijk proberen ook wij ons zoveel mogelijk aan de anderhalve meter maatregel van het RIVM te houden, we adviseren u echter om, indien dit niet mogelijk mocht zijn, uit voorzorg voor onze en uw eigen veiligheid een mondkapje mee te nemen.

Natuurlijk proberen ook wij ons zoveel mogelijk aan de anderhalve meter maatregel van het RIVM te houden, we adviseren u echter om, indien dit niet mogelijk mocht zijn, uit voorzorg voor onze en uw eigen veiligheid een mondkapje mee te nemen.